Dudek&Warn

Om os
Siden sidst
Tinas familie
Marks familie
freyas side
Fionas side
Billedarkiv
Gæstebog
Links
Kontakt os
 

Herunder er der en oversigt over Marks familie

Som det ses har Mark 4 søstre, som tilsammen har bibragt 4 nevøer og én niece til familien. Der er tre storesøstre og én lillesøster i flokken, samt en mor. Faderen døde tilbage i 1999.

Herunder vil de enkelte familiemedlemmer blive beskrevet med et tilhørende billede 
 
Jeanett er Marks næstældste storesøster (årgang 1974). Hun er gidt med Jan (årgang 1975), og sammen har de sønnen Thomas (årgang 2000). De bor i Sønderborg, hvor de også mødtes i sin tid under studietiden. Jeanett er uddannet sygeplejerske, og har videreuddannet sig som amnæstesi-sygeplejerske.
 
Maiken er den midterste i søskendeflokken (årgang 1977). Maiken er uddannet tjener på Dronninglund Hotel, og har de sidste knap 10 år arbejder på Hjallerup Kro - efter en tur i Ringkøbing, skal hun snart til at arbjede på Dronninglund Hotel
 
Anja er den ældste storesøster (årgang 1973), og hun er gift med Rune (årgang 1969). sammen har de drengene Alexander (1993), Metthias (2001) (som ses sammen med Anja på billedet) og Nicklas (2003). Sidst i flokken er Sarah (2005). De bor alle i Norge - ca. 45 min. udenfor Oslo. Anja er hjemmegående husmor.
         
 
 
Bianca er den yngste i søskendeflokken (årgang 1981), og bor sammen med Karsten i Agersted - lidt udenfor Dronninglund. Hun er p.t. i gang med en uddannelse vedr. hesteopdræt.
 
Mor Lissie (årgang 1937) er den hedige moder til alle disse vidunderlige børn, og mormor til hele 5 børnebørn. I april 2008 blev hun også farmor til vores første barn. Hun er pensioneret.
 
Jan (årgang 1975) er gift med Jeanett og far til Thomas. Han arbejder som ingeniør/indkøbsansvarlig hos Powerlynx i Sønderborg og er oprindeligt uddannet HW ingeniør.
         
 
 
Tina sammen med lille Nicklas (årgang 2003). Han bor i Norge sammen med resten af familien Nordby.
 
Den ældste nevø Alexander (årgang 1993) bor også i Norge, hvor han går i skole.
 
Thomas (årgang 2000) går i skole i Sønderborg. Han er Jeaneet of Jans eneste barn.
         
 
 
Matthias (årgang 2003) erAnja og Runes barn nummer to - og lidt en efternøler i.f.t. Alexander.
 
Karsten er gift med Bianca- han er metalarbejder (Brønderslev).
 
Rune er gidt med Anja og arbejder som lastbilchauffør i Norge. Han er oprindeligt nordmans og mødste Anja dér, da hun i sin tid var au-pair.
         
         
Home
All Rights Reserved... Mark Warn & Tina Dudek Andreassen - webmasters at dudekwarn.dk