Dudek&Warn

Om os
Siden sidst
Tinas familie
Marks familie
freyas side
Fionas side
Billedarkiv
Gæstebog
Links
Kontakt os
 

Herunder er der indsat et billedarkiv sorteret efter dato med mulighed for at lave diasshow for hver gruppering af billeder. Klik på den billedserie du ønsker at se - eller på linket under billedet.

Tabellen nedenfor indeholder genveje til de år/mdr., hvor der findes billedserier til. Klik på det år/den måned du ønsker at se billeder fra, og der vil automatisk blive sprunget til dette sted på siden! De måneder som ikke indeholder billedserier har ikke noget link tilknyttet.


2010

Dette er det aktuelle år ...

2009

Dette var året, hvor Freya gik fra at være en lille baby til at blive en lille pige. Håret voksede frem, ligeså gjorde tænderne - hun begyndte i dagpleje, og lige pludselig var det også blevet tid til at snakke. Det er hun så ikke stoppet med efterfølgende - hele tiden kører mundtøjet. Men hun er også dygtig er hun:o)

Året havde en kedelig afslutning, da Fiona pludselig blev syg - og trods indlæggelse hos dyrelægen var der ikke noget at gøre ... Det viste sig, at hendes nyrer var stået af (nyresvigt), og hun blev derfor aflivet d. 20. december 2009 - vi savner dig tøsen; take for den gode tid vi havde sammen med dig!

2008

Dette år startede lidt trist, da Asja blev aflivet - men heldigvis kom der en lille ny til sidenhen - nemlig Ajsa, som siden har holdt dem beskæftiget på Bentevej. Kristoffer blev konfirmeret i april måned og ikke længe efter nedkom Tina med vores lille datter Freya :o) Resten af året har i umiskendelig grad stået i hendes navn, hvilket kan ses af mængden af billeder af hende. Af andre glædelige begivenheder var bl.a., at Bianca og Karsten blev gift...

2007

I slutningen af februar måned flyttede vi ind i vores hus i Dronninglund, ligesom vi skiftede Peugeoten ud med en Octavia. I foråret fik vi så vores hund - Fiona, hvilket mængden af billeder nok afslører. Moster Bente fyldte 70, og sommeren bød på ture i Fårup Sommerland, samt besøg fra familien i Norge. De var hjemme igen i julen, hvor vi holdte julefrokost hos os - og nyårsaften holdte vi også hjemme, da vi jo nu havde en hund at tage hensyn til :o) Årets største begivenhed for os var dog, at Tina blev gravid i sommeren med termin sat i april '08.

2006

Dette var et begivenhedsrigt år - vi dimmiterede begge med gode resultater fra vores respektive uddannelser som hhv. bioanalytiker og ingeniør i starten af året. Vi fik begge arbejde umiddebart efter, og så skulle vi selvfølgelig også have bil. Kort efter rundede mor Marianne 50 år med dertilhørende festivitas hjemme på Bentevej, hvor Tina forelskede sig i Gajol ;o) Derudover fyldte Aase 60 år, og til sommer var familien Nordby hjemme i DK på ferie, ligesom vi var afsted med familien Andreassen i Fårup Sommerland et par gange. I August var vi på en dejlig ferie i Tyrkiet, og siden kom lille Sarah til verdenen hos Nordby'erne i Norge - dem var vi oppe at besøge i efteråret. I november var der endnu 2 runde fødselsdage, da Janni fyldte 30 år og far Bjarne fyldte 50 år, og vi sluttede efteråret af med at blive husejere, da vi købte hus i Dronninglund. Julen blev afholdt i Sønderborg dette år hos Jeanett & Jan - Tinas første jul væk fra hendes moar.

2005

Dette år bød på flere dejlige stunder sammen med familie og venner. Vi studerede begge stadig på dette tidspunkt, så der var også plads til det søde studieliv med lidt fest og farver af og til. Derudover kom Mikkel til verdenen med dertilhørende barnedåb, og Lone & Per blev gift dette år, hvilket vi også var med til at fejre. Endelig havde vi vores første tur til Sønderborg sammen, hvor vi besøgte Jeanett & Jan. I efteråret flyttede Anja & Co til Norge fra Præstbro. Dertil kommer et hav af fødselsdage i vores familier. Desuden var dette første år vi holdt jul sammen, hvilket foregik i Volsted.

2004

Dette år var vores første år sammen - vi mødtes i julen 2003 ifm. afslutning på 3. semester. I efteråret 2004 flyttede vi sammen i Tinas lejlighed på Mølndalsvej i Nørresundby. Der er kun billeder fra juleaften '04 hér.

 
Home
All Rights Reserved... Mark Warn & Tina Dudek Andreassen - webmasters at dudekwarn.dk